Tajemství dědy Vorlíka 1/4 (2021)

Marek Podlaha. Rozhlasový seriál pro děti. Zvukový mistr Jan Brauner. Režie Tomáš Vacek.

Osoby a obsazení: Rozárka (Barbora Sadílková, DRDS), Tadeáš, její bratr (Samuel Budiman, DRDS), babička (Milena Steinmasslová), děda (Rostislav Novák I.). Dále účinkují Zbigniew Kalina, Václav Šamárek, Michal Zelenka a další.

Natočeno červen 2021. Premiéra 1. dílu 5. 7. 2021 (ČRo Rádio Junior), 4. dílu 26. 7. 2021 (ČRo Rádio Junior).

Lit.: Perglová, Kateřina – Sinkovičová, Eva: Připravujeme pro vás napínavou letní soutěž Tajemství dědy Vorlíka. Těšte se na super ceny. In web ČRo Rádio Junior, 15. červen 2021 (článek). – Cit.: Nakoukněte do studia, kde pro vás natáčíme magické dobrodružství. Do napínavé cesty za zmizelým dědečkem se navíc zapojíte i vy! Začínáme už 5. července.

Zapojte se během prázdnin do velké letní soutěže Tajemství dědy Vorlíka. Čeká vás dobrodružná plavba kouzelným světem v doprovodu neohrožených sourozenců Rozárky a Tadeáše. Poradíte si v magickém světě a zachráníte spolu jejich tajemného dědu? Bez vás to nepůjde!Jak se točí seriálKaždé prázdninové pondělí od 5. července se ve vysílání Junioru a na našem webu objeví jeden díl příběhu. Ten se právě připravuje v našem rozhlasovém studiu, které ožívá nejrůznějšími neuvěřitelnými postavami. Hlavních rolí se zhostili oblíbení herci a při natáčení bylo pěkně veselo. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)