Sherlock Holmes 1/14 (1977-1988)

Rudolf Čechura (1, 9-14), Josef Kleibl (2-8). Režie Karel Weinlich.

Natočeno v roce 1977-1988.

Pozn.: Český rozhlas ve svém programu uvádí název „Arthur Conan Doyle – Sherlock Holmes“, ten je však klamavý; jednotlivé hry napsali R. Čechura, J. Kleibl pro pořad Meteor.

Obsah: 1. Sherlock Holmes a expert. Účinkují Svatopluk Beneš, Miloš Kopecký, Jaroslava Drmlová, Mirko Musil, Vladimír Ráž, Jan Teplý a Zdeněk Kutil. Natočeno 1988.

2. Sherlock Holmes a případ Codex Euricianus. Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Radim Vašinka, Josef Patočka, Vladimír Čech a Jindřich Jemelka.   Natočeno v roce 1987.

3. Sherlock Holmes a případ s Lví hřívou.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Jiří Adamíra, Jiří Samek, Ferdinand Krůta, Jiří Holý a Sylva Sequensová.  Natočeno v roce 1986.

4. Sherlock Holmes a případ s motýly Hilesia.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Pavel Soukup, Antonín Hardt a Jiří Krůta, Jiří Holý a Sylva Sequensová.  Natočeno v roce 1987.

5. Sherlock Holmes a případ s Homo ludens. Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Jiří Samek a Vladimír Bičík.  Natočeno v roce 1986.

6. Sherlock Holmes a případ podivné známky.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Jiří Samek, Marie Marešová, Antonín Hardt, Jan Přeučil a Ilona Svobodová.  Natočeno v roce 1986.

7. Sherlock Holmes a rybářská rovnice.  Osoby a obsazení: Sherlock Holmes (Svatopluk Beneš), dr. John Watson (Jiří Císler), inspektor (Jiří Samek),  sekretářka Bentonová (Iveta Dušková) a pan Jameson (Oldřich Vízner).  Natočeno v roce 1988.

8. Sherlock Holmes a kočičí záhada. Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Císler, Jiří Samek, Josef Somr, Růžena Preisslerová, Zuzana Fišárková a Antonín Hardt.   Natočeno v roce 1988.

9. Sherlock Holmes a případ s včelou.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jaromír Spal, Oldřich Vlach a Antonín Hardt.  Natočeno v roce 1977.

10. Sherlock Holmes a případ s houbami.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jaromír Spal, Jiří Sovák, Irena Kačírková, Jiří Smutný, Jiří Mikota a Jiří Pick.  Natočeno v roce 1977  (21 min.).

11. Sherlock Holmes a záhadné zmizení trpaslíka.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jaromí Spal, Vlastimil Brodský a Pavel Spálený. Natočeno v roce 1977.

12. Sherlock Holmes a případ s ptáky. Účinkují Svatopluk Beneš, Jaromír Spal, Vladimír Ráž, František Filipovský, Jiří Práger, Miroslav Masopust, Jan Kotva, Helena Bendová a Artur Šviha.  Natočeno v roce 1977.

13. Sherlock Holmes a případ s brouky.  Účinkují Svatopluk Beneš, Jaromír Spal, Ferdinand Krůta, Josef Chvalina, Marie Marešová a Věra Laňková.  Natočeno v roce 1977.

14. Sherlock Holmes a ovčí sýr. Účinkují Svatopluk Beneš, Jiří Adamíra, Růžena Rudnická a Jiří Lír. Natočeno v roce 1982 (21 min.).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)