Sherlock Holmes a případ s včelou (1977)

Rudolf Čechura. První vědecký případ slavného detektiva napsaný pro pořad Meteor. Která ze včel zavraždila lorda Beefeetera? Hudba Petr Skoumal. Režie Karel Weinlich.

Osoby a obsazení: Sherlock Holmes (Svatopluk Beneš), dr. Watson (Jaromír Spal), inspektor (Stanislav Bruder), seržant (Oldřich Vlach) a další.

Natočeno 1977. Premiéra 24. 9. 1977 (20 min.). Repríza 2. 7. 2016 v rámci pořadu Meteor (ČRo 2 Praha, 8:05 h.); 4. 7. 2020 v rámci pořadu Meteor (ČRo 2 Praha, 8:04 h.).

Lit.: Sobotka, Petr: Rudolf Čechura: Sherlock Holmes a případ s včelou. In web ČRo 2 Praha, červenec 2016 (anotace + ukázka k poslechu). – Cit.: (…) Meteor vám o letních prázdninách přináší unikátní průřez detektivek napsaných v 70. a 80. letech přímo pro Meteor. Se Svatoplukem Benešem v roli fenomenálního detektiva. Spisovatel Rudolf Čechura přidal legendárnímu detektivovi nadhled i humor.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)