V redakcii – Polcková, Križan, Pastirčák: Boh stojí na strane slabých proti mocným (V redakci – Polcková, Križan, Pastirčák: Bůh stojí na straně slabých proti mocným, 2024)

Připravil Braňo Bezák.

Hovoří evangelická farářka Anna Polcková, kazatel Církve bratrské Daniel Pastirčák a předseda společenství Otvorené kresťanstvo pre 21. storočie Peter Križan.

Natočeno 2024. Webová premiéra 28. 3. 2024 (Denník N, 63 min.).

Lit.: anonym: Polcková, Križan, Pastirčák: Boh stojí na strane slabých proti mocným. In web PodBean, 28. 3. 2024 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Veľká noc je najväčším kresťanským sviatkom. O tom, aké má miesto v sekulárnej spoločnosti, či môže mať kresťan pochybnosti o historicite Kristovho zmŕtvychvstania, kde sú hranice odpustenia, a ako odlíšiť nádej od toxickej pozitivity, sa s evanjelickou farárkou Annou Polckovou, kazateľom Cirkvi bratskej Danielom Pastirčákom a predsedom spoločenstva Otvorené kresťanstvo pre 21. storočie Petrom Križanom rozprával Braňo Bezák.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)