Smysl pro tumor 1/? (2024)

Inspirující podcast, který se zabývá životními příběhy pacientů s rakovinou, jejich blízkých i odborníků, kteří jim tento boj pomáhají zvládnout. Moderuje Barbora Hájková.

Hovoří MUDr. Lucie Šrámková PhD. (1), Madlen (1), Barbora (1) a další.

Natočeno 2024. Webová premiéra 1. dílu 9. 1. 2024 (Spotify – Česká televize, 40 min.). K poslechu zde.

Obsah: 1. O sdělování diagnózy s přednostkou Kliniky dětské hematologie a onkologie FN Motol  doc. MUDr. Lucií Šrámkovou PhD., vyléčenou onkologickou pacientkou Madlen a její maminkou Barborou.

Pozn.: Podcastová série vznikla ve spolupráci České televize s organizací Fuck Cancer a doplňuje stejnojmenný televizní seriál ČT.

Pozn.: Jaká je cena naděje v boji o život? Dojemný a inspirující podcast, který se zabývá životními příběhy pacientů s rakovinou a jejich blízkých. Každá epizoda se zaměřuje na konkrétní aspekt boje s touto nemocí a poskytuje cenné informace a povzbuzení pro ty, kteří se s rakovinou potýkají nebo se s ní potýkali. Hosté zahrnují lékaře, pacienty, přátele a rodinné příslušníky, kteří se podělí o své příběhy a perspektivy. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)