Jak jsem sebrala odvahu 1/68 (2019-2020)

Barbora Šťastná. Četba na pokračování. Dramaturg Ludvík Němec. Režie Lukáš Kopecký.

Čte Jana  Štvrtecká.

Nastudovalo Brno v roce 2019 – 2020. Premiéra 1. dílu 8. 7. 2019, 45.-48. dílu 17. 12. 2020 v rámci cyklu Pokračování za chvilku (ČRo 2 Praha, 12:05 h.).

Lit.: anonym: SERIÁL. Barbora Šťastná: Jak jsem sebrala odvahu. In web ČRo 2 Praha, 8. červenec 2019 (článek). – Cit.:  Kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují. A že i se strachem můžete sebrat odvahu a dělat věci, které byste od sebe nečekali. Čte Jana Štvrtecká.

Tahle kniha není návod, jak se přestat bát. Já se například bojím spousty věcí. Bojím se otevírat dopisy s modrým pruhem, bojím se pavouků, zubaře, předjíždění na okresce, bojím se, že v práci přijdou na to, že ve skutečnosti nic neumím. Přišla jsem ale na to, že i když se strachu nezbavím, nemusím ho za všech okolností poslouchat, říká autorka.

Poslouchejte v premiéře ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky každý den po 12:00. Ve všední den s úvodním slovem Jana Kovaříka, o víkendu vybírá a komentuje Halina Pawlowská.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)