Kvak a Čľup 1/? (Kvak a Žbluňk, 2020)

Arnold Lobel. Četba na pokračování.

Vypráví František Kovár.

Natočeno 2020. Premiéra leden 2021. Repríza 2. dílu 12. 12. 2021 (SRo Rádio Junior, 17:00 – 17:11 h.) v cyklu Rozprávka pre najmenších.

Lit.: Vlasková, Rozália – Dianišková, Veronika: Týždeň najdúchov. Téma týždňa. In web SRo Rádio Junior, 13. 1. 2021 (článek). – Cit.: Niekedy veci nemusíme hľadať. Prídu k nám samé. Objavia sa z čista jasna a to sa ešte len začnú diať veci! Aj v našom novom programe sa odrazu objavilo zopár noviniek, ktoré stoja za vypočutie. Hovoriaci žabiaci a pavúci, ale aj jeden chalan, ktorý vás zavedie do perfektného bunkra. Teda nie on, ale jeho hovoriaci kôň, ktorý sa tiež objavil len tak z ničoho nič. A ešte je tu jedna dievčina, čo zo stromu vyšla… No proste, nájdite si ich všetkých v našich príbehoch.

Pozor, pozor! Začíname vysielať novučičký rozprávkový seriál podľa legendárnej knižky o smiešnych žabiakoch – Kvakovi a Čľupovi. Arnold Lobel napísal milé, nežné a komické príbehy určené tak našim najmenších poslucháčom ako aj tým starším, či úplne dospelým. V prvej časti bude jedným z prvých najdúchov tohto týždňa sama jar. Kvak sa totiž vyberie za roh, aby ju našiel. Jar mu najprv uteká, ale napokon… No, veď počúvajte seriál Kvak a Čľup. Rozprávať bude František Kovár. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)