Když se dva perou (2019)

Petr Voldán. Glosa.

Natočeno 2019. Premiéra 9. 12. 2019 (ČRo Hradec Králové, 3 min.) v cyklu Glosa dne.

Lit.: Baják, Milan – Voldán, Petr: Petr Voldán: Když se dva perou. In web ČRo Hradec Králové, 9. prosinec 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Asi není potřeba dodávat konec přísloví, které začíná slovy “Když se dva perou…”. Dnes jsou i titulkem glosy Petra Voldána ke slovním přestřelkám na vnitropolitické scéně, které okořenily uplynulý víkend.

Zdá se, že nervozita popadá v předsvátečním čase nejen hospodyně, které ještě nezačaly s pečením cukroví nebo ty z nás, kteří zatím nepřišli na ty pravé dárky pod stromeček. Případně všechny s resty, čekajícími na dokončení do začátku dalšího roku.

Napětí vtrhlo i do řad opozičních politiků, kteří si nějak po svém a nejsem si jistý, jestli správně, vyložili přání těch tisíců demonstrantů, volajících v minulých dnech po konkrétních společných krocích opozičních stran v zájmu většího tlaku na vládní koalici.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)