Sny alebo čo sa dnes snívalo (Sny aneb co se dnes zdálo, 2009)

Roman Slanina. Humoristické pásmo.

Účinkují autor, Boris Srník, Norbert Antalík a Stanislava Pázmányová.

Natočeno duben 2009. Premiéra duben 2009 v cyklu Sobotník. Repríza 24. 11. 2015 (Rádio Litera); 27. – 29. 6. 2020 (SRo Rádio Litera).

Lit.: Šenc, Martin:  Snívanie s Holkom, Dostojevským, Hessem či Hevierom. In web Litera, 23. 11. 2015 (článek). – Cit.: Mnohí z nás sa ráno budia spotení a zdesení po nočnej more, alebo naopak, pozitívne naladení po príjemnom či fantastickom zážitku. Všetci snívame. V snoch sa prelínajú obrazové, zvukové a iné zmyslové vnemy, ktoré vytvára mozog počas spánku . V tomto týždni budeme na Litere spoločne snívať. (…)

Utorkový programový blok so sebou prinesie humoristické pásmo z pera Romana Slaninu. V apríli roku 2009, v pravidelnom banskobystrickom Sobotníku, sa úsmevne zamýšľal nad témou Sny alebo čo sa dnes snívalo. Vo vtipných scénkach a dialógoch sa s autorom stretnú Boris Srník, Norbert Antalík a Stanislava Pázmányová. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)