Setkání s Chamuelem (2018)

Audiokniha Setkání s Chamuelem  - autor Marie Jakobs   - interpret Marie JakobsMarie Jakobs. Audiokniha. Hudba Marie Jakobs.

Čte Marie Jakobs.

Natočeno 2018 (Home Studio MaJa Germany), Vydal Prodejhudbu.cz, distribuuje Supraphonline, leden 2018 (MP3).

Pozn.: Po rozchodu se svým dlouholetým přítelem se mladé redaktorce Kateřině zdá, že se svět okolo ní zastavil, protože není schopna bez něho žít.

Když už to bolestí srdce a duše nemůže dál vydržet, pozná se čirou náhodou při nákupu v supermarketu s krásným neznámým mužem, se kterým se později ještě často setkává a zjišťuje, že má na ni nevysvětlitelný magický a pozitivní vliv. Postaví jí svět okolo ní do zcela jiného světla a znovu vybuduje od základů její osobnost.

Kateřina pozná, že její štěstí není závislé na nikom, jenom na ní samé a protože ten nový neznámý v ní podporuje její kreativitu a talent, napíše a komponuje song, který od ní dokonce převezme a zpívá jedna známá zpěvačka.

Když se Kateřina seznámí s mladým, schopným kolegou Michalem, odchází její neznámý přítel a odhaluje jí svoje tajemství. (anotace)

Marie Jakobs
Narodila se a vyrostla v České republice v Litoměřicích, kde strávila své dětství a mládí. Již v této době přispívala svými povídkami a fejetony do různých časopisů a novin. Provdala se do Německé spolkové republiky a delší dobu se věnovala životu své rodiny. Psala romány zatím „do šuplíku“, až po delší době se jí podařilo najít nakladatele a vydat v Německu hned dvě knihy: „Die Sanduhr“ a „Anfang und Ende einer online Liebe“, které byly rovněž úspěšně prezentovány na mezinárodním knižním veletrhu v Lipsku a ve Frankfurtu.
V roce 2010 vycházejí její „Přesýpací hodiny“ (Die Sanduhr) i na českém knižním trhu. Brzy poté vyšla v Německu v jejím vlastním nakladatelství i její obrazová publikace, jako jediná na německém knižním trhu: „Obernautalsperre in 4 Jahreszeiten“.
Všechny knihy od Marie Jakobs převzala do svých katalogů Česká a Německá národní knihovna.
S rozvojem sdělovacích médií se Marie Jakobs přeorientovala na audioknihy a vydává svou pátou knihu „Krysy – zápisky jedné vdovy o boji proti chamtivosti, korupci a mafii.“. Současně s ní i její překlad v němčině pod názvem „Die Ratten – eine Witwe kämpft gegen Habgier, Korruption und Mafia“, jako již šestou publikaci.
Rovněž ve formě audioknih připravuje tato autorka i nové vydání svých knih „Die Sanduhr“ a „Anfang und Ende einer online Liebe“ v němčině, které se zrodí – jako všechny její audioknihy – ve vlastním tonstudiu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)