13! (2024)

Pavel Tomeš. Kompletní audiokniha.

Účinkují Aleš Slanina, Viktor Kuzník, Štěpánka Romová, Petr Kubes, Jana Švrtecká.

Natočeno 2024. Vydal Pavel Tomeš v roce 2024 (MP3, celková délka 6 hodin 28 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Kompletní audiopodoba knihy povídek 13! včetně příloh. Audiokniha vznikla ve spolupráci s Českým rozhlasem.

Vyjádření poroty Magnesie Litery: „13 textů, v nichž se v dobře vygradovaných příbězích s nepředvídatelnými pointami dostávají postavy do velmi neobvyklých situací, líčených v rozličných polohách od bizarní grotesky přes ironický odstup až po srdceberoucí dojemnost.“
Mozaika třinácti povídek, v nichž se postavy dostávají do lehce bizarních situací, které ne vždy dopadnou úplně dobře. Ale ať už převládne smích nebo smutek, žádná tma není tak temná, aby ji neprozářil černý humor. Proti odvysílané verzi na Českém rozhlase obsahuje audiokniha nekrácené verze povídek a také 13 příloh.

JAK TO STÁHNOUT A POSLOUCHAT: Po zaplacení přijde obratem email s odkazem ke stažení audioknihy, ale občas vám spadne do spamu, tak hledejte i tam. Odkaz je zazipovaný soubor (500MB), který obsahuje sbalenou audioknihu. Knihu si musíte stáhnout přímo do telefonu nebo na počítač a tam si ji přehrát v klasickém přehravači nebo v aplikaci pro přehrávání vlastních audioknih například pro Android doporučuji Smart AudioBook Player (ten používám já a je super), pro jabkaře je dobrý BookPlayer.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)