Přežila jsem Tinder (2024)

Sandra Sudrich. Kompletní audiokniha.

Čte Lucie Horáková.

Natočeno 2024. Vydalo Čti mi!, duben 2024 (MP3, celková délka 7 hod. 44 min.). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.:  Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, naděje, apatie i lásky. Autorka to zažila na vlastní kůži a tohle je její Tinder příběh se vším, co k tomu patří: Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak druhého na Tinderu oslovit? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A další témata spojená s hledáním partnera ve 21. století. (anotace)

Lucie Horáková má zkušenosti z ochotnického divadla ve škole, přes hrané scénky na táborech se dostala až k audioknihám. Nejprve hlavně jako posluchačka, kdy si při každém poslechu tvořila v hlavě obrazy. Mikrofon ji lákal dlouho, ale rozhodnutí něco opravdu načíst trvalo ještě déle. Vlastně se s mikrofonem pořád seznamuje, a tak načítá hlavně pro radost a pro vyčištění hlavy – protože při načítání už vážně nic jiného nestihnete (ani když jste žena).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)