Galerie osobností – Magda Vášáryová (2024)

Připravil a moderuje Jiří Kubík.

Hovoří herečka

Lit.: Kubík, Jiří: Pomsta všem a celému světu, popisuje Vášáryová Ficovy kroky. In web Seznam Zprávy, 5. 9. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: 

Premiér Robert Fico, jehož vláda mění protikorupční a mediální zákony i lidi v řadě vedoucích funkcí, se podle diplomatky a bývalé herečky Magdy Vášáryové mstí celému Slovensku: „Teď nám všem chce ukázat a radši nás zničí.“

„Jsem důchodkyně, takže já si užívám, píšu, čtu a tak dále, jsem OK. Ale na Slovensku to není bůhvíco,“ říká Magda Vášáryová v úvodu rozhovoru, který je součástí projektu Seznam Zpráv Galerie osobností.

Svůj pocit osobní spokojenosti a štěstí ale dokáže od společenského dění na Slovensku oddělit: „To musíme, jinak bychom se zbláznili. Už jsme zažili všechna ta rozdělení Československa, zažili jsme Mečiarův režim, pana Slotu, různé ožralce, kteří se, nevím proč, lidem líbí. Takže doufám, pevně věřím, že zvládneme i toto.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)