Strana A (2017)

Jaký je život bez sexuální touhy a romantické lásky? Zhasni, zavři oči a zaposlouchej se do příběhu ženy, která se nikdy do nikoho nezamilovala. Příběh o asexualitě natočili Bohdan Bláhovec a studio Needles.

Natočeno 2017. Premiéra 29. 3. 2017 v rámci podcastu Zhasni. K poslechu zde.

Pozn.: „A už sis někoho našla?“ „Ano, potkali jsme se ve škole. Je to vysoký, hubený muž s tmavými kudrnatými vlasy a kulatými obroučkami, které rámují jeho obličej s dětskými rysy. Jeho hluboký hlas a temný pohled působí skoro až nepatřičně. Je inteligentní, vtipný a charizmatický. Spolužák z ročníku. Platonická láska.“ Až na to, že to není pravda a tento člověk prostě neexistuje. Pro společnost je pořád nešťastná láska přijatelnější vysvětlení toho, když je žena ve svých sedmadvaceti letech pannou, která nikdy s nikým nechodila, ba se s nikým nikdy ani nelíbala. Dalším krokem byla zlomová návštěva u psychologa, který se jako první zeptal: „A vám tohle vadí?“. „Chcete na tom něco měnit?“.

Upozorňujeme, že obsah série může být nevhodný pro děti a mladistvé.

Zhasni! je audio projekt o sexu a intimitě mladých lidí. První původní podcast z produkce Českého rozhlasu odkrývá jejich city, vztahy, vášně a touhy a zachycuje dění za dveřmi ztemnělých pokojů. Devítidílná podcastová série Radia Wave nás vede od asexuality přes práh bolesti a smyslové slasti do světa BDSM. Dává nám pocítit erotické napětí během těhotenství, bere nás na lov zážitků přes online aplikaci i na swingers party.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)