Bára, 33 (2017)

Věříš v opravdovou lásku? A myslíš, že ji můžeš najít přes mobilní aplikaci? Zhasni, zavři oči a poslechni si příběh Bára, 33. Připravila Tereza Nvotová. Zvukový design Stanislav Abrahám.

Hovoří Bára Šichanová.

Natočeno 2017. Premiéra 12. 4. 2017 (podcast Zhasni). K poslechu zde.

Pozn.: Doleva, nebo doprava? Dá se na internetu najít hluboký vztah na celý život, anebo jen povrchní známost na jednu noc? Usnadňují nám seznamovací aplikace první kontakt s přitažlivou osobou, anebo nás ochuzují o vzrušující hru vzájemného svádění? Moderátorka Radia Wave Bára Šichanová se rozhodla vyzkoušet si Tinder na vlastní kůži a poznala mimo jiné i Kubu, 37: „Mám garsonku na Letný, černý Volvo, malýho hezkýho psa, takže jsem hrozně dobrá partie. Jestli to tady končí, tak nepůjdem ještě někam na drink? Anebo mě taky napadlo, že bychom šli ke mně domů.“ Vydej se s ní do virtuálního světa neomezeného flirtu a poslechni si, jak dopadla Bářina rande. Epizodu na téma Online seznamky s názvem Bára, 33 natočila Tereza Nvotová a zvukovým designem opatřil Stanislav Abrahám. Upozorňujeme, že obsah podcastové série Zhasni! může být nevhodný pro děti a mladistvé.  (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)