Deus sex machina (2017)

Jak působí na naše vnímání a sexuální prožitek tantra? Zhasni, zavři oči a vydej se duchovní cestou za tělesnou rozkoší. Připravil Roman Štětina.  Zvukový design Dominik Gajarský. Dramaturgie Brit Jensen. Režie Roman Štětina.

Natočeno 2017. Premiéra 10. 5. 2017 na podcastu Zhasni!

Lit.: anonym: Deux Sex Machina. In Podcast Zhasni!, 10. 5. 2017 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jak souvisí sexuální prožitek s duchovnem? Uvědomujeme si při sexu dostatečně svoje tělo a sami sebe? A co pro nás vůbec v dnešní době znamená sex? Pohodlně se usaďte tak, abyste se nohama dotýkali země, aby se vaše ruce ani nohy nekřížily a všechno volně spočívalo. Zkuste zpomalit svůj dech, dovolte vzduchu, aby vám naplnil hrudník a zase ho opustil. Zkuste si představit, jak jsou vaše nohy pevně na zemi, jak z vašich chodidel raší kořeny, jak jste pevně usazeni na zemi. A skrze otevřené temeno své hlavy jste napojeni na celý zbytek světa a vesmír. Zpověď ženy, která svůj život zasvětila hledání sebe samotné, natočil režisér Roman Štětina a zvukovým designem opatřil Dominik Gajarský.

Upozorňujeme, že obsah podcastové série Zhasni! může být nevhodný pro děti a mladistvé.

Lit.: Štětina, Roman: Deus sex machina. In Facebook, 10. 5. 2017 (status). – Cit.: Původně jsem chtěl, aby se tenhle díl jmenoval Pomiluj bližního svého😇☀️🖖, ale bylo to moc dlouhý, tak jsme museli zkracovat✂️✂️✂️. Tak či tak, oba dva názvy vystihují příběh jedné silné ženy, která dokázala přetavit svou zkušenost v pomoc druhým🆘. Děkuji moc Anně za jeji otevřenost a odvahu vyprávět🎤, Brit Jensen za dramaturgii, Robert Candra za důvěru a Dominik Gajarský za zvukový design. Poslouchejte (se) a množte se.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)