Čím jsem chtěl být 1/5 (2017)

Hodina plná zajímavého povídání, písniček a soutěží. Známé osobnosti vyprávějí o svém dětství.

Natočeno 2017. Premiéra 17. – 21. 7. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h) v cyklu Klub Rádia Junior.

Obsah:

1. V pondělním Klubu Rádia Junior bude veselo, hosty moderátora Petra Vacka budou členové ojedinělé skupiny The Tap Tap, Šimon Ornest a Ladislav Angelovič. Dozvíme se, jaké nové písničky a představení chystají na prázdniny a prozradí nám i něco ze zákulisí kapely. Ale určitě se pochlubí, čím chtěli být v dětství. Nezapomeneme ani na pohádku od Hajaji s názvem Hodinář Bonifác Tempus.

2. V úterním Klubu Rádia Junior bude hostem moderátora Petra Vacka, herečka Denisa Pfauserová. Povídat si budou o dětství slavné herečky, o tom čím chtěla být jako malá a zda se jí její sny splnily. Prozradí nám, ve kterých pohádkách a filmech si zahrála, jaké má doma kočky a taky proč ji baví tancování a jízda na koni. Dozvíme se, proč pomáhá Letnímu domu – mladým lidem z dětských domovů rozvíjet jejich osobnost a nadání. Ale chybět nebude ani Hajaja s pohádkou Dva muži v černých šatech a jednou kapsou.

3. Ve středečním Klubu Rádia Junior přivítá moderátor Petr Vacek svého hosta Pavla Nového, herce, sportovce, velkého otužilce, kterého vyzpovídá, čím chtěl být jako dítě, kam rád jezdil na prázdniny a jaké dětské role si zahrál. Poradí nám taky jak překonat těžké chvíle v životě, jako je nemoc. A skřítek Hajaja přinese další pokračování pohádkového seriálu Město, kde je na všechno dost času.

4. Ve čtvrtečním Klubu Rádia Junior nás navštíví neurochirurg Martin Häckel a prozradí nám, jak zlobí malí lékaři, jak se z „broučkaře“ stane lékař a jestli i ve vědě platí „všechna sláva polní tráva“. V sedm večer se na vás těší moderátor Petr Vacek.

5.  V pátečním Klubu Rádia Junior si bude moderátor Petr Vacek povídat se svým zajímavým hostem – Blankou Turturro o „slow food“. Víte, jak si udělat z jídla radost? Můžu jídlem pomoci přírodě? Může jídlo jezdit přes půl světa? A můžu si v dětství vařit sám? Nalaďte si nás v 19 h a dozvíte se to.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)