Večer na tému: Ľudské práva a ich dodržiavanie – včera a dnes (Večer na téma: Lidská práva a jejich dodržování – včera a dnes, 2017)

Připravila Ľuba Lesná.

Hovoří sociologička Silvia Miháliková, ředitelka Sociologického ústavu SAV, Alena Synková a fotograf a novinář Andrej Bán.

Natočeno 2017. Premiéra 13. 12. 2017 (Rádio Devín, 20:00 h).

Lit.: anonym: Večer na tému: Ľudské práva a ich dodržiavanie – včera a dnes.  Hostia•Diskusie. In web Rádio Devín, 7. 12. 2017 (anotace). – Cit.: Počúvajte Večer na tému v rádiu Devín v stredu 13. decembra o 20-tej hodine. 10. december je medzinárodným dňom ľudských práv – o potrebe a dôležitosti ich dodržiavania dnes pochybuje málokto, ale nebolo to tak vždy. Ešte v nedávnej minulosti práve tí, čo zdôrazňovali ich dodržiavanie boli prenasledovaní. A ako je to dnes? Naozaj sa dodržiavajú všetky základné ľudské práva? O tom sa s moderátorkou Ľubou Lesnou budú zhovárať sociologička Silvia Miháliková, riaditeľka Sociologického ústavu SAV, Alena Synková a fotograf a novinár Andrej Bán.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)