Blízká setkání – Bára Munzarová (2019)

Host herečka Bára Munzarová. Moderuje Tereza Kostková. V naší rozhlasové kavárně Radiocafé Vinohradská 12 ve čtvrtek tentokrát uvítáme herečku Báru Munzarovou. Jak se projevuje její adrenalinový gen zděděný po tátovi? Jak na něj vzpomíná? Změnila ji svatba?

Natočeno 2019. Premiéra 17. 10. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Horálková, Elena – Munzarová, Bára: Bára Munzarová: Jsem ráda, že můžu oplatit rodičům všechnu lásku. In web ČRo 2 Praha, 17. říjen 2019 (článek + nabrávka k poslechu). – Cit.: Poslední tři roky péče o nemocného tatínka mě vedly samu k sobě.

„Odmítám tvrzení bulváru, které mi pracovně i uškodilo, že jsem pověsila profesi na hřebík, abych se mohla starat o rodiče,“ prohlásila herečka v Blízkých setkáních. „Mám to štěstí, že žiju v rodině, kde se máme rádi, takže pro mě bylo nepředstavitelné, že bych jim nepomohla do maximální možné míry. Měla jsem tu šanci oplatit rodičům všechnu tu péči a lásku.“

„Zároveň to byla i určitá část mojí cesty, protože jsem zažila stav vyhoření, na který teď doplácí moje maminka. Když jí bylo sedmdesát, říkali jsme jí, že nemůže mít pět zájezdů do týdne,“ vzpomínala Bára Munzarová v rozhovoru s Terezou Kostkovou. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)