Xaver a host – Hana Gregorová (2020)

Hana Gregorová hostem Luboše Xavera Veselého.

Natočeno 2020. Premiéra 30. 6. 2020 (ČRo 2 Praha, 27 min.).

Lit.: nwe – Veselý, Luboš Xaver: Herečka Hana Gregorová: Mým hnacím motorem byl manžel Radek Brzobohatý. In web ČRo 2 Praha, 30. červen 2020 (článek+ nahrávka k poslechu). – Cit.: Představitelka energických žen v českých i slovenských filmech, manželka a maminka dvou úspěšných herců i divadelní manažerka. Herečka Hana Gregorová je žena mnoha rolí.

Druhým manželem Hany Gregorové byl populární herec Radek Brzobohatý. Na první setkání si herečka stále pamatuje: „Přijela jsem do Tater na natáčení a tam jsem ho uviděla. Byl oblečený v uniformě celníka a já si říkala, že to bude asi on.“

Později mezi nimi přeskočila jiskra, a to i přesto, že je dělil dvacetiletý věkový rozdíl a manželské sliby. „Když mi Radek stiskl při natáčení ruce, jakoby mnou projel blesk,“ vzpomíná herečka, která byla tehdy vdaná za jordánského lékaře. „S ním jsem ale stále v kontaktu a máme hezký vztah,“ doplňuje. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)