Hovory Plus – Aleš Palán (2020)

V Hovorech dnes přivítáme spisovatele Aleše Palána. V nové knize nabízí vtipnou sondu do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností, kterými si otravujeme životy. S autorem Alešem Palánem natáčel na jeho chatě Vladimír Kroc.

Natočeno 2020. Premiéra 3. 7. 2020 (ČRo Plus, 22:05 h.; 24 min.).

Lit.: Skácel, Ondřej – Kroc, Vladimír: Říkejte, že se máte skvěle, a Bůh vám ukáže, že se můžete mít i líp, radí v nové knize Palán. In web ČRo Plus, 11. červenec 2020 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Na svém kontě má několik desítek knih. Dvakrát byl nominován na Magnesii Literu a jeho kniha o šumavských samotářích byla v anketě Lidových novin zvolena Knihou roku. V letošním roce Aleši Palánovi vyšla kniha nazvaná Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět, která se od jeho dosavadní tvorby v mnohém liší.

Spisovatel a novinář Aleš Palán je známý především pro své knižní rozhovory s nejrůznějšími osobnostmi i „obyčejnými“ lidmi. Na pulty obchodů se před nedávnem dostala jeho další kniha Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět, která obsahuje čtyřicet rad, co by Bůh měl udělat jinak. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)