Vinohradská 12 – Izrael zpět v karanténě (2020)

Podcast Vinohradská 12 s izraelskou publicistkou a dokumentaristkou o karanténě v Izreali. Připravila Lenka Kabrhelová. Editace Lukáš Matoška.  Rešerše Tomáš Roček. Zvukový mistr Martin Hůla. Hudba Martin Hůla.

Hovoří .

Natočeno 2020. Premiéra 15. 9. 2020 (ČRo Plus, 8:34 h.; 26 min.).

Lit.: Matoška, Lukáš – Roček, Tomáš – Kabrhelová, Lenka: Izrael zpět v karanténě: Rychlé rozvolňování, chaotická opatření, špatná koordinace úřadů. In web ČRo Plus, 15. září 2020 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: Izrael se jako první země vrací k celostátní karanténě. Od pátku se lidé nebudou moct vzdálit na víc než 500 metrů od domova, zavřou se školy, hotely, restaurace. Izraelská vláda se k opatření rozhodla pod vlivem rapidního nárůstu nemocných covidem-19. Denně v zemi přibývá přes čtyři tisíce nově nakažených. Jak kabinet restriktivní opatření zdůvodňuje? A jak reaguje izraelská veřejnost? Lenka Kabrhelová mluví s izraelskou publicistkou a dokumentaristkou Natašou Dudinski. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)