Alex a host – Michal Jagelka (2024)

Moderátor, herec a dabér Michal Jagelka hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 15. 10. 2024 (ČRo Region, 29 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Show si užíváme, ani pan ředitel nezkazí žádnou legraci, říká Michal Jagelka o akcích Rozhlas jede. In web ČRo Brno, 15. říjen 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jeho hlasem promlouvají hollywoodské hvězdy jako Orlando Bloom, Matt Damon nebo Leonardo DiCaprio. Načítá také audioknihy a slyšet ho můžete pravidelně i v Českém rozhlase.

„Z herců, které dabuji, v mém srdce vede Leonardo a těší mě, že spolu stárneme,“ vyznává se Michal Jagelka v pořadu Alex a host. „Mám ho strašně rád, mám ho vychytanýho, znám jeho herecké prostředky.“

„Zjistil jsem, že jsem ho daboval už i v hororu Critters, kde mu bylo snad jen deset let. A pak už pravidelně od roku 1996 ve filmu Romeo a Julie, kdy nám oběma bylo kolem dvaceti let.“

O dva roky později šel do kin velkofilm Titanic. „Loni se slavilo 25 let od premiéry. Tenkrát jsme to nadabovali za dva dny intenzivní práce. Ještě jsme si s Jitkou Ježkovou, která dabovala Rose, prosadili, abychom dabovali společné scény spolu, protože už se pomalu začínaly oddělovat jednotlivé postavy a dabéři chodili namlouvat sólo.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)