GenZ – Minutová hra Paraziti v ráji (2024)

Ondřej Hybášek. Minutová hra a rozhovor s tvůrci. Dramaturgie hry Katarína Tlapák. Rozhovor vede Jan Hanák.

Účinkuje Lesana Krausková. V rozhovoru hovoří Ondřej Hybášek, Katarína Tlapák a Lesana Krausková.

Natočeno 2024. Premiéra 15. 4. 2024 (Rádio Proglas, 22:30 h.).

Lit.: Hanák, Jan: GenZ – Minutová hra Paraziti v ráji. In web Radio Proglas, 15. 4. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Minutová hra JAMU o ráji, který může mít spoustu podob, včetně i velmi nečekaných. Záleží totiž i na tom, jestli nejste třeba tasemnice. S autorem Ondřejem Hybáškem, herečkou Lesanou Krauskovou a pedagožkou Katarínou Tlapák debatuje Jan Hanák. Respektive Lesana s Katarínou uvažují, zda Ondřej vůbec přijde, dívají se na jeho opuštěný mikrofon a snaží se vyjádřit, co by asi tak řekl, kdyby tady byl..

GenZ – je to marketingový tah? Je. Generace Zet. Ale přesto. Generace nejmladších dospělých bezpochyby není jednolitá, přesto je tou, která začíná utvářet náš svět, ať se to někomu líbí, či ne. Týdeník GenZ přinese jejich pohled, s jejich vnímavostí, citlivostí a snad i křehkostí. Studentský dokument či reportáž a debata s tvůrci, to je GenZ. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)