Útěk (1987)

Bohuslav Jindra a Jaroslav Holub. Použitá hudba John Williams, Jean-Michel Jarre a Vangelis.  Režie Jaroslav Holub.

Účinkují Jaroslav Holub, Pavel Mikoláš, Bohuslav Jindra, Tomáš Hasil a Jiří Rajchert.

Nastudovala Interfona Liberec – Zájmový klub fonoamatérů v roce 1987. Část nahrávky Útěk uvedena ve vysílání SWF Baden Baden v prosinci 1987. Vyšlo na CD Interfona Liberec 1976-2000 (Kalendář Liberecka, 2003). Nahrávka ke stažení zde. V roce 2008 vznikla remixovaná nahrávka k 21. výročí nahrání.

Pozn.: České a slovenské amatérské nahrávky, které se probojovaly do mezinárodní soutěže CIMES, byly (pokud se dobře umístily) leckdy i vysílány zahraničními rozhlasovými stanicemi. Tehdy jsme ovšem neměli možnost vysílání těch cizích stanic u nás slyšet. Dnes už většinu těch evropských stanic lze poslouchat prostřednictvím satelitů nebo internetu. Tehdy jsme se třeba jen dověděli, že se konalo uvedení naší nahrávky (např. v rádiu France Culture nebo v rádiu Hilversum).
Jednou jsme ale dostali od jednoho kolegy amatéra i zvukový záznam takového zahraničního uvedení naší nahrávky. A ten si zde můžete poslechnout.
(anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

V textu je drobný překlep. Remix vznikl k 21. výročí nahrání původního snímku.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)