Respekt podcast – Napřímo a bez masek. Jak se stal Nick Cave mistrem intimního dialogu se svým publikem? (2024)

Připravil Štěpán Sedláček.

Hovoří Pavel Turek.

Natočeno 2024. Webová premiéra 12. 9. 2024 (Respekt.cz, 31 minut).

Lit.: Sedláček, Štěpán:  Napřímo a bez masek. Jak se stal Nick Cave mistrem intimního dialogu se svým publikem? In web Respekt.cz, 12. 9. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  S Pavlem Turkem o setkání fanoušků s australským hudebníkem, jeho novém albu Wild God i jednom mizejícím novinářském žánru. (…)

„Nick Cave býval vůči médiím odtažitý a arogantní. V posledních deseti letech udělal obrovský obrat a šel velmi napřímo do empatického dialogu se svým fandomem,“ říká Pavel Turek o transformaci australského hudebníka, kterou prošel po smrti svého syna – a postupně se z něj stal umělec s nebývale blízkým a otevřeným vztahem ke svému publiku. Jak se hudební publicista týdeníku Respekt dostal mezi vybrané účastníky poslechovky a debaty s Nickem Cavem v Londýně? Jak hodnotí nové album kapely Nick Cave & The Bad Seeds s názvem Wild God? Nejen o tom uslyšíte od Pavla Turka v podcastovém rozhovoru. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)