Dvacet minut Radiožurnálu – Ivo Vondrák (2023)

Hostem je Ivo Vondrák, moravskoslezský hejtman. Hned dva čelní představitelé hnutí ANO v Moravskoslezském kraji v prezidentských volbách otevřeně podpořili občanského kandidáta a pozdějšího vítěze Petra Pavla. Nebyl tento jejich postoj v rozporu se zájmy voličů ANO v Moravskoslezském kraji, jak řekl místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček? Moderuje Tomáš Pancíř.

Natočeno 2023. Premiéra 30. 1. 2023 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus, 17:06 h.; 23 min.).

Lit.: ula – Pancíř, Tomáš: Podporu Pavla jako zradu nevnímám. Babišova kampaň mi potvrdila, že se na prezidenta nehodil, říká místopředseda ANO Vondrák. In web Čro 1 Radiožurnál, 30. leden 2023 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Od začátku jsem říkal a přál jsem si, aby kampaň byla pozitivní. Na žádném z představenstev jsme se o ní ale detailně nebavili, nikdo z nás v širším spektru neměl možnost se seznámit s billboardy, tvrdí Ivo Vondrák.

Předsednictvo hnutí ANO se bude příští týden zabývat výsledkem prezidentských voleb a také tím, že jeho místopředseda, poslanec a hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák v nich veřejně podpořil Petra Pavla proti svému stranickému šéfovi. Mělo to vliv na prohru Andreje Babiše? Byl to podraz a krok proti zájmům voličů hnutí, jak to veřejně komentovali jeho další místopředsedové? A jak by ANO mělo na výsledek voleb reagovat? Tomáš Pancíř se ptal Iva Vondráka. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)