Odcizení 1/5 (2024)

Hraná minisérie – psychothriller. Námět a scénář David Košťák. Režie Natália Deáková.

Účinkují Josef Trojan, Petr Uhlík, Martina Jindrová Petr Lněnička, Dana Černá, Kryštof Rímský nebo Filip Kaňkovský.

Natočeno 2024. Premiéra 1. a 2. dílu 30. 9. 2024 (ČRo Rádio Wave), 3. a 4. dílu 7. 10. 2024 (ČRo Rádio Wave) a 5. dílu 14. 10. 2024 (ČRo Rádio Wave).

Lit.: Beljo, Anna: Radio Wave představí hranou minisérii Odcizení. Pojednává o riziku virtuálního světa. In web ČRo Radio Wave, 16. září 2024 (článek). – Cit.: Radio Wave na konci září představí pětidílný psychothriller Odcizení. V hlavních rolích se představí Josef Trojan, Petr Uhlík a Martina Jindrová.

Nový hraný podcast Radia Wave se zaměřuje na děsivé riziko virtuálního světa blízké budoucnosti, kterému jsou vystaveni všichni z nás, zvláště pak mladší generace. Pětidílný příběh podle námětu a scénáře Davide Košťáka vypráví o dvacátníkovi Markovi v podání Josefa Trojana, který po textování s anonymním profilem na online seznamce přijde o svou identitu. Co všechno může internetový parazit se svou obětí provést?

Podzimnímu audio projektu Radia Wave propůjčili hlasy také Petr Lněnička, Dana Černá, Kryštof Rímský nebo Filip Kaňkovský. Premiéra prvních dvou dílů připadá na 30. září. Další dvě epizody vyjdou první říjnové pondělí a příběh se završí 14. října. Podcastovou sérii režírovanou Natálií Deákovou bude možné poslouchat na webu Radia Wave, v aplikaci mujRozhlas i v dalších podcastových aplikacích.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)