Ars litera – So Susanne Gregor (2024)

Připravil Michal Tallo.

Natočeno 2024. Premiéra 24. 9. 2024 (SRo 8 Rádio Litera, 17:00 – 18:00 h.).

Pozn.: Relácia o literatúre z rôznych pohľadov. Rozhovory o tých a s tými, ktorí literatúru a knižnú kultúru tvoria, prekladajú a reflektujú. Analýzy aj prezentácia literárnej tvorby. Ukážky z domácej a svetovej literatúry z produkcie slovenského rozhlasu. (anotace)

Lit.: anonym: Ars litera: So Susanne Gregor. In web SRo 8 Rádio Litera, 24. 9. 2024 (článek). – Cit.:  Rakúska spisovateľka slovenského pôvodu, to je Susanne Gregor, ktorá v týchto dňoch ukončila svoje spisovateľské turné po viacerých slovenských mestách, aby predstavila svoju piatu knihu, ktorá je jej prvou v slovenskom preklade Paulíny Čuhovej.

Román Voľným pádom ponúka silný súrodenecký portrét, ktorý odhaľuje históriu našej krajiny tesne po nežnej revolúcii a zároveň nastavuje zrkadlo rakúskej spoločnosti. Viac o autorke a tejto knižnej novinke sa dozviete v Ars litere moderátora Michala Talla.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)