Vondra „bojuje“ za svobodu slova s lidmi od Okamury a Konečné. To jsou paradoxy (2024)

Martin Fendrych. Komentář.

Natočeno 2024. Premiéra 17. 10. 2024 (ČRo Plus 4 min.) v cyklu Názory a argumenty.

Lit.: Fendrych, Martin: Martin Fendrych: Vondra „bojuje“ za svobodu slova s lidmi od Okamury a Konečné. In web ČRo Plus, 17. říjen 2024 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Místopředseda ODS Vondra se účastnil akce, kde figurují lidé z SPD, Stačilo! a vládě silně nepřátelského hnutí ANO. Jak to jde dohromady, ptá se komentátor Martin Fendrych (…).

V sobotu 12. října proběhla akce Společnosti pro obranu svobody projevu nazvaná Konzervativní kemp. Zajímaví byli účastníci.

Do hotelu Samechov přijel europoslanec za ODS Alexandr Vondra, bývalý europoslanec za ODS Jan Zahradil, europoslanec Ondřej Dostál za Stačilo! Kateřiny Konečné, poslanec Okamurovy SPD Jiří Kobza, poslanci ANO Radek Vondráček, Patrik Nacher a Aleš Juchelka, za Motoristy Petr Macinka, nezařazená senátorka Daniela Kovářová, uhlobaron Pavel Tykač, Ladislav Jakl, bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Václava Klause a další. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)