Sheldon vidí nebo (Sheldon vidí nebe, 2017)

sheldon-vidi-neboTomáš Lintner. Kompletní audiokniha. Hudba Tomáš Lintner a Martin Petery. Zvuková režie Martin Petery. Produkce Martin Weber. Cover © Tomáš Lintner a Dušan Ondriaš.

Čte Michal Kľučka.

Natočeno 2017. Vydal Martin Weber v roce 2017 (celková délka 3 hod. 3 min.). K poslechu zde.

Pozn.: Vianočný darček pre fanúšikov môjho Youtube kanála a taktiež audio literatúry – započúvajte sa do druhej audio knihy z mojej produkcie od autora a zároveň môjho dobrého priateľa – Tomáša Lintnera, ktorému chcem týmto poďakovať za perfektnú spoluprácu. Titul nás prenesie do podivného, zdevastovaného sveta v ktorom sledujeme putovanie mladíka menom Sheldon. Jeho strasti a často aj brutálny boj o každodenné prežitie autor zachytil citlivým spôsobom, pri čom kladie dôraz na vnútorné prežívanie. Titul sa tak stáva sondou do ľudskej duše, sondou toho, kde ležia hranice odpustenia, zabudnutia a ľudskosti. Hudobná kolaborácia v podaní dua Tomáš Lintner a Martin Petery a bezchybná zvuková réžia od Martina Peteryho prináša titulu zaujímavý zvukovo-hudobný doprovod so silno melancholickým nádychom. Hlas rozprávačovi opäť prepožičal charizmatický Michal Kľučka, ktorý dodal riadkom príbehu život a Sheldonovmu vesmíru dušu. Verím, že sa Vám titul bude páčiť a už teraz sa teším s ďalšími publikáciami, či už z mojej produkcie alebo aj priamo môjho autorského pera, ktoré pripravujem pre rok 2018. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)