Pod kontrolou – Teaser (2020)

Teaser podcastu o antikoncepci, sexu a vztazích. Připravila Veronika Ruppert.

Natočeno 2020. Premiéra 7. 9. 2020 (ČRo Rádio Wave, 5 min.).

Lit.: Ruppert, Veronika: Začíná podcast Pod kontrolou. Poslouchejte, jak antikoncepce ovlivňuje naše vztahy a sex. In web ČRo Radio Wave, 7. září 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Ve čtvrtek 17. září startuje na Radiu Wave série Pod kontrolou. V příbězích sedmi mladých lidí otevírá téma ochrany proti početí a toho, jak antikoncepce ovlivňuje naše těla, sex a vztahy. Setkáváme se se dvěma páry a třemi singles, kteří používají různé metody ochrany před početím. Někdo je zodpovědný, někdo riskuje a někdo to tají, ale všichni nakonec antikoncepci nějakým způsobem řeší.

Jaká antikoncepce je feministická, kdo má mít v kapse kondom a proč je víc metod pro holky než pro kluky? Jak ochrana před početím ovlivňuje náš život, sex a vztahy a jak si necháme zasahovat do svých těl? Poslechněte si ochutnávku v teaseru Pod kontrolou.

Příběhy sedmi mladých lidí otevírají řadu otázek, na které reagujeme v navazujících diskusích s odborníky z oblastí gynekologie a urologie, párové a sexuální terapie, ale i společenských a environmentálních věd nebo teologie. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)