Mozaika – Divadelní svět Brno 2017 (2017)

Odpoledních 55 minut živě z piazzety Janáčkova divadla v Brně.Pozvání přijali choreograf a umělecký vedoucí souboru Kibbutz Contemporary Dance Company Remi Be’er, režisérka Alize Zandwijk, která vede činoherní scénu Theater Bremen,Viktorie Knotková dramaturgyně Theater Bremen a Martin Glaser ředitel Národního divadla Brno. O hudební doprovod se postarají herci z brněnského Buranteatru Kateřina Veselá a Miroslav Ondra. Moderují Veronika Štefanová a Martin Luhan.

Natočeno 2017. Premiéra 15. 5. 2017 (ČRo 3 Vltava, 16:00 h). K poslechu zde.

Pozn.: S Mozaikou do Brna! V pondělí 15.5. rozložíme naše studio před branami Janáčkova divadla, odkud vám budeme společně s našimi exkluzivními hosty vysílat přímo z festivalu Divadelní svět/Theatre World Brno. Pozvání přijala režisérka proslulého Theater Bremen Alize Zandwijk, umělecký šéf Kibbutz Contemporary Dance Company Rami Be´er a také dramaturgyně Theater Bremen Viktorie Knotková. Přijďte za námi, nebo v 16 hodin laďte Český rozhlas Vltava. Moderují Veronika Stefanova a Martin Luhan. (anotace)

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)