Přímý přenos zahajovací debaty z festivalu Měsíc autorského čtení (2019)

Živě z brněnské Husy na provázku vysíláme debatu s rumunským literátem nejen o rumunské literatuře. Připravila a moderuje Markéta Kaňková.  Technik přímého přenosu Jaromír Nikl. Produkční zázemí Klára Fleyberková.

Host Adrian Cioroianu.  Tlumočí Jitka Lukešová.

Natočeno 2019. Premiéra 1. 7. 2019 (ČRo 3 Vltava, 19:00 – 20:00 h.; 49 min.).

Lit.: anonym (= Kaňková, Markéta?): V Brně začal Měsíc autorského čtení a Vltava byla u toho. Poslechněte si záznam zahajovací debaty. In web ČRo 3 Vltava, 3. červenec 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: První červencový den začal v brněnském divadle Husa na provázku každoroční festival Měsíc autorského čtení. I letos nabízí dvě hlavní programové linie: v první z nich, v té domácí, představuje autory a autorky pořadatelských zemí, v té druhé se potom zaměřuje na hostitelskou zemi a čestného hosta. Tím je letos Rumunsko.

A s prvním z rumunských autorů mluvila redaktorka Markéta Kaňková, která celým otevíracím večerem provázela. Vltava ho navíc přímo z místa vysílala živě. Besedu s Adrianem Cioroianu si teď můžete poslechnout i ze záznamu. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)