Host Lucie Výborné – Miroslav Hanuš a Jana Hanušová (2019)

Slavíme rodinné vánoce na Radiožurnálu. Manželé Jana a Miroslav Hanušovi mají blízko k tanci i k herectví a divadelní režii. Jana bývala baletkou, Miroslav bavil v letošním ročníku StarDance a hraje Jana Wericha. Kam spolu chodí na vánoční procházky? A proč Mirek dává blízkým přátelům jako dárek dřevěný kolíček na prádlo? Zeptá se Lucie Výborná.

Natočeno 2019. Premiéra 24. 12. 2019 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.; 30 min.).

Lit.: Výborná, Lucie: Když k vám lidi vzhlížejí, máte obrovskou zodpovědnost, říká Miroslav Hanuš o své závěrečné řeči ve StarDance. In web ČRo 1 Radiožurnál, 24. prosinec 2019 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: (…) Herec Miroslav Hanuš nedávno zazářil v televizní soutěži StarDance, kde diváky ohromil mimo jiné i výskokem na kulečníkový stůl. Kromě tance mu to prý ale jde i v kuchyni, říká jeho žena, choreografka Jana Hanušová. „Mirek smrtelně vážně trénuje. Jeho humor není berlička, je hrozně opravdovej,“ popisuje. Dokázala to i závěrečná řeč Miroslava Hanuše ve StarDance, která dojala diváky i porotu. „Většina lidí sama sebe zcenzuruje, doba jde po úspěchu,“ říká herec.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)