Větrník – Host ve studiu – Lukáš Juliš (2020)

Připravil Jiří Matějů.

Hovoří Lukáš Juliš.

Připravil ČRo Olomouc. Premiéra 25. 2. 2020 (ČRo Olomouc).

Lit.: Matějů, Jiří: Kromě fotbalového balónu jsem snad ani jinou hračku neměl, usmívá se útočník Lukáš Juliš. In web ČRo Olomouc, 25. únor 2020 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: (…) Slibně rozjetou kariéru sparťanského forvarda zastavila častá zranění. V 25 letech se pokouší o restart na hostování v Sigmě a začal parádně. V Teplicích vstřelil dvě branky.

Svou fotbalovou kariéru Lukáš Juliš načal v rodné Chrudimi. Ve 14 si ho vytáhla Sparta, byl vidět v mládežnických reprezentacích, jako teenager získal se klubem double.

V Evropské lize vstřelil třeba gól Laziu na jeho stadionu v Římě, ale pak ho začala trápit zranění. „Třikrát rameno, pak koleno, všechno vyvrcholilo chodidlem,“ vzpomíná s hořkostí.

Nejen o zraněních, ale i Spartě, mládežnických reprezentacích, tetováních a dalších věcech jsme si s Lukášem Julišem povídali na vlnách Českého rozhlasu Olomouc.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)